Om meg

Det som betyr mest for meg

Min største lidenskap er mennesker og de øyeblikkene som betyr mest for oss. I begynnelsen var jeg 100 % sikker på at det var motefotograf jeg skulle bli, men skjønte etterhvert at det ikke var de store, men små øyeblikk som alltid satt mest igjen oss meg. Samtalene med de andre som var med på fotograferingen, det at jeg var tilstede når en liten jente tok sine først skritt og fikk det på film. Mitt aller første bryllup, jeg husker så godt hvor utrolig takknemlig jeg følte meg for at jeg fikk lov til å ta del i en såpass spesiell dag til noen! Jeg vil investere og gi alt av meg selv til en hver fotografering.

Hvem er Silje?

En glad nordlending som lot sin lidenskap og entusiasme for foto ta meg til Oslo.

Den beste måten jeg kan beskrive meg selv på er en dag-drømmer. Jeg er avhengig av kaffe, reising, notatbøker og YouTube videoer.

Jeg har fotografert så lenge jeg kan huske, men etter å ha bodd i NY i 6 måneder i 2014 bestemte jeg meg for å ta foto til neste nivå; å gjøre dette til mitt liv.  

Jeg er den første til å innrømme at jeg ikke er en fotograf som kommer til å passe for alle. Noen mennesker er enkle og trenger noen som kan ta dem fra punkt A til Punkt B uten noen stopp på veien. Jeg er derimot en person som planlegger ruten med de jeg jobber for og målet vårt er å komme oss til B, men om vi ser noe kult på veien så stopper vi. For meg er det nemlig ikke bare sluttproduktet som er viktig, men selve reisen og opplevelsen som er det jeg elsker mest med jobben. Jeg er en kreativ og lidenskapelig person og jeg trenger at en hver jobb jeg tar på meg betyr noe mer for meg enn bare penger og perfekte bilder på slutten. Jeg vil kapre de store og små øyeblikkene, samtidig som jeg vil la døra stå åpen for alt av magi vi kan komme borti på reisen vår. For tro du meg det er virkelig en helt annen verden i gjennom et kamera, og dette er noe jeg ønsker å dele med så mange som mulig for resten av mitt liv!